16 november 2009

Brev.

Har nu tillsammans med Wysiwyg knåpat ihop två brev ihop med de här två männen.
I morgon ska jag fixa brevpapper och skicka båda två =)




Hej ärade pappa Skarsgård!

Eftersom du med dina excellenta gener (tillsammans med din före detta fru) har fått fram den otroligt fagre och gode unge herr Alexander vill vi med detta brev framföra vår mycket stora tacksamhet. Vi står i skuld till dig, big time.

På vårt nördiga och ytterst för dig ovärdiga forum (FÖRLÅT GUNNAR) har vi spånat på någonting en längre tid. Ingen av oss kan sova på natten och detta fenomen gnager tyvärr på vårt medvetande som en hungrig bäver. Vad har hänt med din numera USA-exporterade sons tänder? Då han är med i en vampyrserie får dessa av förklarliga anledningar onaturligt stor uppmärksamhet. Vi ber om ursäkt för våra sjuka beteenden och osunda böjelser.

Känner du (eller din son Alexander) för att svara kan ni antingen registrera er på Bukefalos och svara direkt i tråden (http://www.bukefalos.com/f/showthread.php?t=1011377) eller skicka ett brev till .....
Bifoga mer än gärna en personlig autograf tillägnad kära YaHilweh & Wysiwyg dig då vi är två stora fan.

Tack på förhand.

Med vänliga hälsningar
YaHilweh &Wysiwyg



Hej Alexander!

Vi vill börja med att säga att vi vet precis hur stört det här är. Den vetskapen gör det hela ännu konstigare. De flesta människor brukar inte utföra ting som sätter dem i en dålig dager. Tyvärr är ingen av oss utrustade med vare sig intelligensen eller förmågan att tänka ett steg längre utan vi måste helt enkelt ge efter för våra sjuka behov.

Det är en viss fundering som tagit fart på vårt okristliga forum. En konstig användare fick många andra med sig i vad som kan liknas vid fallande dominobrickor och rasande snömassor i Åre.

Vad har hänt med dina tänder genom tiden? När du var yngre (inte ung, nej för guds skull!) kunde man ana vissa mellanrum mellan vissa tänder. (Vi sa ju att vi är sjuka.) Nu har du ett perfekt colgatesmile (som sig bör förstås!) som skulle passa i vilken Hollywoodfilm som helst. Givetvis skulle du också göra det. Det är i och för sig så självklart att vi inte behöver nämna det egentligen.

Om du känner för lite på samma gång nervkittlande, obehaglig och rolig läsning ska du gå in på http://www.bukefalos.com/f/showthread.php?t=1011377 och läsa vår tråd. Vi tar inget ansvar för eventuellt illamående, dock kan vi garantera att det skulle vara en väldigt lagom egoboost samt väldigt skadeglad läsning. Det är inte ofta man får erfara sin egen intelligens vara så mycket större än andras. Dagens, veckans, månadens, årets skratt. Vi lovar.

Svar på vår ofriska undran skickas till... Bilderna får du väldigt gärna sätta din berömda kråka på och returnera till..

Med vänliga hälsningar
YaHilweh &Wysiwyg








0 kommentarer: