07 december 2009

Min helg.



Jag ska nu försöka sammanfatta min helg i ord. Jag vet inte riktigt hur det ska gå till, men jag ska göra ett tappert försök.

Fredags kvällen började hemma hos Stina, eller okej. Där ljög jag. Den började med att jag mötte upp Stina på stan. Vi var inne i lite olika butiker och på Kappahl införskaffade jag mig ett par grå knästrumpor. De var ett mycket lyckat köp då jag använde dom som mobilficka under kvällen då jag inte hade några bra fickor på kjolen jag använde mig av.
Efter Kappahl blev det en sväng på Maxi för att jaga föda. Det blev en egentillverkad Baconsallad med Quinoa. Blev riktigt gott om jag får säga det själv, detta kan ha med kocken att göra (moi).

Både under tillagningen och till själva måltiden blev det en och annan cider. Stina slängde sig i duschen medan jag cammade lite med Stefan. Det blev dock ingen lång stund då han ungefär samtidigt blev upphämtad av sin skjuts in till Kalmar.

När Stina duschat klart fick hon va med och hjälpa mig med vad jag skulle ha på mig, jag som i vanlig ordning hade halva garderoben med mig. Tillslut blev det, den nya rutiga kjolen, de grå over knee strumporna med vanliga nylon strumpbyxor under och där till blev det ett vanligt svart linne. Enligt Stina såg jag söt ut *mutter*.

Så fort vi var klara slängde vi på oss skorna (jag hade de nya underbara kängorna) och promenerade ner till Mollys. På vägen ner hann vi med en hel del olika saker. Vi hittade en mysko tant i busskuren som dock inte verkade helt frisk. Jag hittade ett träd att kissa bakom och Stina skrattade åt mig mest hela vägen (där emellan klagade hon på smärta i fötterna).
Väl inne på Mollys hittade vi hela gänget som bestod av ett antal flygtare och en flygt-son (kan ha vart någon annan med oxå). Blev lite dricka för att sedan gå den långa vägen från Mollys till Palace (tänka sig, jag var på Palace). Jag studsade runt lite överallt mest hela tiden. Vet dock att jag en stund kollade på ett av banden på övervångingen tillsammans med Stina och Jocke. Lite senare kollade jag ytterligare en stund (kan ha vart samma band?) på något av banden men då hade jag strax innan hittat Henke. Vi pratade en hel del. men han tyckte att detta var fel musik för mig jag jag borde lyssna på punk, enligt honom. Så mycket punk är jag verkligen inte..

Efterfesten blev död. Men den blev hos Stina, dock blev jag utslängd då Stina ville ha lite intimare övningar utan åskådare (jag förstår inte varför ^^).

Hade en sjukt skoj kväll, underbart folk att va ute tillsammans med.

Hade dock ingen sovplats under natten då jag blev utslängd (med nyckel). Så jag fick skjuts till Emmaboda och där har jag tillbringat helgen. Blev mest film med enorm huvudvärk, jag har snöat in på Avatar tackvare honom.Idag blev det en sväng på julmarknaden på slottsruinen tillsammans med Jocke. Blev sjukt besviken, det var inte alls något att ha i år.




Eftersom att den här toppenmänniskan stod bakom kameran hela kvällen så fanns det ingen bra bild på honom. Så därför får det bli en gammal bild (ca 2år). Alla bilder med okej kvalisort har Stefan tagit =)

0 kommentarer: