21 oktober 2009

Fakta om män!

1. Män gillar att grilla. Män lagar mat om det finns en överhängande chans att det kan bli farligt.
2. Män som har ring i örat är väl förberedda för att gifta sig. De vet hur man uthärdar smärta och var man köper smycken.
3. Att gifta sig med en skild man är ekologiskt ansvarsfullt. I en värld där det finns fler kvinnor än män kan det betala sig att återvinna.
4. Män är väldigt självsäkra. Om en man sitter och tittar på en fotbollsmatch hemma i soffan är han övertygad om att om han koncentrerar sig så kan han hjälpa sitt hemmalag. Om hans lag är illa ute, peppar han dem från sitt vardagsrum, och om de verkligen är illa ute bör frun sluta prata i telefonen ifall han måste ringa dem.
5. Män gillar telefoner med många knappar. Det får dem att känna sig viktiga.
6. Män gillar att få vara den som läser morgontidningen först. Att inte få var först kan förstöra en mans psyke totalt.
7. Ett bra ställe att träffa en ny man på är kemtvätten. Då kan man vara ganska säker på att han har ett fast jobb och duschar regelbundet.
8. Alla män hatar orden "Vi måste prata om vårt förhållande." Dessa sex ord kan ingjuta skräck i den mest stålsatta general.
9. Män är känsliga för underliga saker. Om en man har tänt en brasa och ett vedträ inte brinner upp, utan bara ligger och ryker, tar han det som en personlig förolämpning.
10. Män har det förresten mycket enklare än kvinnor, när de ska köpa badkläder. Kvinnor måste prova 100-tals olika baddräktsmodeller, som antingen gör dem deprimerade eller totalt deprimerade. Män har bara två typer av badbyxor att välja mellan: sexiga eller töntiga.
11. Män har högre kroppstemperatur än kvinnor. Om elementen slutar fungera på vintern kan det rekommenderas att sova bredvid en man. De är som portabla värmeelement som snarkar.
12. De flesta män avskyr att shoppa. Det är därför varuhusen oftast har avdelningarna för herrkläder på entréplanet, alldeles vid utgången.
13. Om en man lagar middag åt en kvinna, och salladen innehåller tre eller fler sorters sallad, menar han allvar.
14. Ingen man är charmig hela tiden. Till och med Cary Grant har sagt att han önskar att han själv kunde vara Cary Grant.
15. När fler än två män träffas, börjar alltid någon av dem prata om sport.
16. När fler än två kvinnor träffas, tror männen att vi pratar om dem. Som om det inte skulle finnas intressantare saker att prata om!
17. Män är mindre sentimentala än kvinnor. Ingen man har frivilligt sett filmen "Love Story" två gånger.
18. De flesta kvinnor är inåtvända: "Är jag kär? Är jag emotionellt och kreativt förverkligad?"De flesta män är utåtvända: "Hur mår min bil?" "Vann Djurgården?"
19. Om en man säger "Jag ringer dig nästa vecka" och sedan inte gör det, beror det inte på att han har haft det stressigt på jobbet, inte på att han har tappat lappen med ditt telefonnummer och inte på att han har blivit sjuk eller dött. Han vill helt enkelt inte träffa dig igen!
20. Det män avskyr allra mest är att förlora. En man som förlorat en tennismatch mot sin fru, vägrade i flera veckor att kyssa henne godnatt. Till sist frågade hon: "Kommer vi aldrig mera att ha sex igen?" och mannen svarade: "Jo säkert, men inte med varann!"
21. Att bli av med en kille utan att skada hans manlighet är ett problem. "Försvinn!" och "Jag vill aldrig se dig igen!" kan tolkas av honom som en utmaning. Om du verkligen vill bli av med honom bör du säga något i stil med "Jag älskar dig... Jag vill gifta mig med dig... Jag vill bli mor till dina barn. "Ibland lämnar de spår i parketten efter rivstarten.
22. Män har ett starkt självförtroende för de växer upp genom att identifiera sig med superhjältar såsom Stålmannen. Kvinnor växer upp med Barbie. Nog sagt.
23. Männens klimakterium är inte så besvärligt som kvinnornas. De flesta kvinnor börjar gå upp i vikt och få värmevallningar, medan männen börjar träffa yngre tjejer och köra motorcykel.
24. Män glömmer allting; kvinnor kommer ihåg allting.
25. Och det är därför som männen behöver repriser i sportevenemangen. De har redan glömt vad som hänt.
26. Om du köper en videokamera till din man eller pojkvän lås dörren när du går på toaletten under det första veckorna han har den. De flesta av min mans tidiga videofilmer slutar med ett skrik och en spolning.
27. Akta dig för män som är flintskalliga och rika; arrogansen i "rik" jämställs vanligtvis med det trevliga i "flintskallig."
28. Om det är uppmärksamhet du vill ha, inled inte ett förhållande med en man under ishockey- eller fotbollssäsongen.
29. Alla män ser töntiga ut i svarta sockar och sandaler.
30. Sättet en man ser på sig själv i en spegel, visar om han någonsin kan bry sig om någon annan.
31. Försök inte att lära män någonting om offentligt beteende. De kan lära sig när ingen ser på; när andra ser på måste de veta allt.
32. Män som är på väg att bli flintskalliga har ofta keps.
33. Alla män är rädda för ögonfransböjare. Jag sover med en under kudden, istället för en pistol.
34. Män älskar klockor med många funktioner. Min man har en klocka som är en kombinerad adressbok, teleskop och piano.
35. Män är tillräckligt modiga för att gå ut i krig, men de skulle aldrig våga testa hur det känns att vaxa bikinilinjen.
36. Alla män tycker att de är trevliga killar. En del av dem är det inte. Kontakta mig så skickar jag över en namnlista.
37. Män får inte celluliter. Gud skulle mycket väl kunna vara en man.
38. Om du träffar en man som du tror är "den rätte", då har du en otäck överraskning att vänta om han a) blir äldre, b) skaffar nytt jobb, eller c) går till en psykiatriker. Från puppa-till-fjärils-teorin fungerar bara på puppor och fjärilar.
39. Män äger basketlag. Varje år blir hejaklacksledarnas uniformer tightare och kortare, och spelarnas shorts blir större och längre.
40. Inte en enda man i ölreklamen har ölmage.
41. Män som kan äta vad de vill och inte gå upp i vikt bör göra det utom synhåll för kvinnor.
42. Män är mycket bättre på att ta komplimanger än kvinnor. Till exempel: "Micke, du ser skitsnygg ut!" Micke: "Tack." Å andra sidan: "Rut, du ser skitsnygg ut." Rut: "Gör jag? Det måste vara ljuset!"
43. Impulsköp är inte macho. Män ringer nästan aldrig till tv-shop.
44. De män som tycker om att lyssna på klassisk musik, brukar sällan spotta på golvet eller trottoaren.
45. Endast män som använt skiddräkt kan förstå hur komplicerat det är för en kvinna att gå på toaletten när hon är iklädd overall.
46. Män känner inte suget efter att gifta sig lika fort som kvinnor gör eftersom alla deras kläder knäpps framtill. Vi behöver män känslomässigt och sexuellt, men vi behöver också deras hjälp för att klä på oss.
47. När en kvinna provar något ur garderoben som känns trångt, antar hon att hon har gått upp i vikt. När en man provar något ur garderoben som känns trångt, antar han att kläderna krympt.
48. Män skulle inte ha så mycket emot monogami, om inte själva ordet påminde så mycket om monotoni.
49. Ingen man slutar någonsin att önska sig ett elektriskt tåg, eller att han åtminstone ska få en son, som han själv kan köpa tåget till.

0 kommentarer: