16 mars 2010

Stallet idag.

Har för första natten på hela veckan sovit jätte dåligt. Mycket på grund av en känning igår kväll, låg på 2.3 när jag skulle lägga mig. Tackvare känningen vaknade jag på 17.9

Nu ska jag i vart fall snart hoppa ur sängen för att slänga på mig lite stallkläder och åka ned till Långöre. Har inte engagerat mig i ordentligt stallarbete på hur länge som helst, tror senast var när jag hade Jimo och det är några år sedan nu.

2 kommentarer:

emelie sa...

aw tack vad gulligt sagt :) tycker din frilla på bilden som du la upp för nåt inlägg sedan passar dig riktigt bra.. :) skön stil :)

jag förstår inte hur du kan behålla lugnet, jag blir skiträdd men jag antar att det har att göra med den där gången då mitt blodsocker aldrig gick upp :/ höll på i flera timmar :/ fyfan, riktigt jobbigt var det! :/ hade druckit massor den kvällen..
haha oj, känns inte som att du kanske tänkte på att kolla ditt bls innan du slocknade då ;P.. käkade du inget innan du gick i säng heller? ditt låga värde kan säkert bero på det för det var så jag fick den där dagen med.. kräktes innan jag somnade, käkade inget utan deckade bara & dessutom kräktes jag flera gånger på morgonen utan att ens äta/dricka något sött efter.. så man får nästan skylla sig själv, dum som man är så tänker man inte alltid på det! :/ skönt att det ordnade upp sig iaf :)

tänkte på det också, du har ju precis som jag gluten också?! får du nåt "bidrag" för det? vissa får ju det vad jag har hört, men att det beror lite på vart man bor..

Dom kallar mig Yngve sa...

Jag lider med dig. Finns inte mycket som är så frustrerande som att vakna med skyhögt blodsocker. Kan förstöra en hel dag.